Privé dagretraite 
inclusief Persoonlijk Ontspanningsplan

Sta je altijd aan? Ervaar je een gejaagd gevoel? Heb je weinig energie? Heb je het gevoel dat je tegen een burn-out aan zit? 

Zou jij graag meer ontspannen in het leven willen staan, maar weet je niet hoe?  

Dan is een privé dagretraite wat voor jou!

Inhoud privé dagretraite

  • In kaart brengen van jouw stressoren en energie-gevers.
  • Praktische ontspanningsoefeningen op maat voor zowel thuis als op het werk, die je na deze dag zelf kunt toepassen.

  • Ervaren van diepe ontspanning door middel van een op maat gemaakte yogales.
  • Opstellen van een Persoonlijk OntspanningsPlan zodat je na deze dag goed verder aan de slag kunt om jouw energielevel te verhogen en meer ontspanning te ervaren.

Resultaat

Door middel van verschillende technieken ga je diepe ontspanning ervaren. Je leert praktische ontspanningstechnieken die volledig op jou zijn afgestemd zodat je weer kunt luisteren naar jouw lichaam en daardoor meer bewust keuzes kunt maken. Na afloop van de dag ga je naar huis met een Persoonlijk OntspanningsPlan zodat je zowel thuis als op het werk blijvend ontspanning kan integreren.


Locatie

De privé dagretraites worden gegeven op een prachtige rustige locatie in Voorthuizen tegenover recreatieplas Zeumeren.

Investering

Investering
€ 595,- (veel werkgevers zijn in het kader van stresspreventie, het voorkomen van verzuim of bespoedigen van herstel bereid om dit te vergoeden), incl. lunch, koffie en thee.Persoonlijk Ontspanningsplan

Is een dagretraite voor jou te intensief, maar zou je wel heel graag een pad willen bewandelen om blijvend meer ontspanning te integreren in jouw leven? Het opstellen van Persoonlijk Ontspanningsplan kan ook aan de hand van een aantal coachingssessies. Neem gerust contact met mij op om te informeren naar de mogelijkheden